Model voor een dag

Heb je altijd al willen weten hoe het is om model te zijn of heb je altijd al deel willen uitmaken van een echte fotoshoot? Je kan hier je eigen fotoshoot boeken om dit unieke gevoel te ervaren. Wordt model voor een dag!

  • Afhankelijk van je keuze krijg je 3 tot 10 professioneel geretoucheerde foto’s.
  • De shoots vinden plaats in mijn studio. Wil je je shoot op locatie? Vraag dan even naar de mogelijkheden.
  • Diverse stijlen en technieken geven je verschillende resultaten.
  • Visagiste en/of haarstyliste is optioneel. Zo controleer je zelf de kosten.
  • Relaxte en ontspannen sfeer. Geen stress en geen haastwerk.

vanaf

Hoe werkt het?

model_header

Voor de shoot plaats zal vinden bespreken we eerst je wensen, wat je graag wilt en of dat mogelijk is. Om een impressie te geven van je ideeën kun je voorbeeld foto´s meenemen. Als alles besproken is gaan we de shoot plannen. De studio zal de hele dag van jou zijn, dus we hebben alle tijd van de wereld.

Na de shoot maak ik een selectie van 3 tot 10 foto´s die professioneel geretoucheerd zullen worden. Je ontvangt de foto´s in een hoge resolutie zodat je ze kan printen op de manier die jij wilt. Je bent volledig vrij om deze foto´s te delen of adverteren.

Daarnaast ontvang je de foto´s ook nog in een webformaat met web resolutie. Deze foto´s kan je gebruiken voor je social media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter. De webversies zullen een klein logo onder in de hoek bevatten refererend naar mijn naam en website.

Wil je iemand meenemen naar je shoot?

Dit is een van de meest gestelde vragen die ik krijg. Het is geen probleem als je een vriend(in) mee wilt nemen naar de shoot. Persoonlijk raadt ik je dit zelfs aan. Zeker als het een van je eerste fotoshoots is. Je voelt je wat meer op je gemak als er iemand bij is die je kent en dit resulteert in betere foto´s en een mooier eindresultaat.

Als je jonger bent dan 18 jaar is het verplicht dat je minimaal een van je ouders meeneemt.

Model voor een dag

Let wel even op. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar zal ik in geen enkele vorm van (bedekt) naakt, lingerie of zwemkleding met je shooten. Hierover ga ik NIET in discussie.

Wat moet je nog meer weten?

Model voor een dag
  • Foto’s worden digitaal toestuurd binnen ca 10 werkdagen.
  • Originele en raw bestanden worden niet vrijgegeven.
  • In de basic shoot is een visagiste en/of haarstyliste niet inbegrepen. Als je zelf iemand kent mag je hem/haar natuurlijk wel meenemen.
  • Bij shoots op locatie zitten de eerste 30 km in een straal rondom Venlo inbegrepen in de prijs. Voor shoots buiten deze regio geldt een toeslag van €0,19 per km.
Model voor een dagfocasa