Headshots en profielfoto’s

Professionele headshots bij www.FOCASA.nl

We leven in een digitale wereld waar social media steeds belangrijker wordt.

LinkedIn, de zakelijke social media site, wordt meer en meer gebruikt om profielen en achtergronden te bekijken van mensen en potentiele werknemers of werkgevers. Juist daarom is het belangrijk om een goede professionele headshot te hebben.

Een goede headshot is zeker een meerwaarde voor je zakelijke profiel. Als je wilt dat mensen je zien als een professional, dan moet je ook als een professional worden afgebeeld. Immers, je headshot staat boven aan je profiel en is het eerste wat mensen zien als ze je online opzoeken.

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken en die eerste indruk maak je tegenwoordig online, nog voor een eerste ontmoeting.

En met een selfie… tja, daar gooi je nu eenmaal geen hoge ogen mee. Afhankelijk van wat je doet zijn selfie’s prima voor sites als Facebook maar zeker niet voor je zakelijke profiel.

Een goede headshot is tegenwoordig betaalbaar voor iedereen. Een headshotsessie van 90 minuten met meerdere looks boek je bij mij al vanaf €99,- inclusief één professioneel geretoucheerde foto.
Een kleine investering met een groot rendement.

Welke kosten kunnen er nog bijkomen?

Dat is geheel afhankelijk van je eigen wensen. Mijn kostenstructuur is heel transparant.

 • Basic headshotsessie van 90 minuten inclusief één professioneel geretoucheerde foto:
  €99,-
 • Extra foto’s:
  €14,95 per stuk
 • Visagie en/of hairstyling bij de sessie:
  €60,-
 • Reiskosten buiten een straal van 30 kilometer van Venlo (bij een sessie op locatie):
  €0,19 per gereden kilometer

Tijdens de sessie worden de foto’s direct weergegeven op een groot scherm dus je kunt meteen de resultaten zien. Als je wilt kun je aan het einde van sessie meteen je favoriete foto uitzoeken.

Wil je een headshotsessie boeken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op.

Headshotsfocasa