Mijn fotografie

Leuk dat je even komt kijken op mijn site. Mijn naam is Sander Rijnders. Ik ben geboren in 1975 en ben opgegroeid in Venlo, het mooiste stadje in het zuidelijke deel van Nederland.

Het is al een hele tijd geleden dat ik verslaafd raakte aan de wereld van fotografie. Het begon allemaal toen ik mijn eerste camera kreeg. ( Inderdaad, zo’n old school camera waar je nog rolletjes voor moest gebruiken i.p.v. een memory card.)

That's me!

In 2009 realiseerde ik me dat ik meer wou doen dan alleen maar mooie vakantie plaatjes maken. Ik heb toen besloten om mijn oude camera’s weg te doen en het professionele materiaal aan te schaffen waar ik tegenwoordig ook mee werk. Dat was een grote stap voorwaarts voor mij en er ging een wereld voor me open. Nadat ik steeds meer nationale opdrachten op locatie ging doen heb ik in 2012 uiteindelijk mijn eigen studio geopend.

Het openen van mijn eigen studio bleek een geweldig besluit want mijn carrière schoot hierdoor nog verder omhoog. In 2013 ben ik begonnen met internationale opdrachten met enkele wereldwijde publicaties. Ondanks dat het meeste werk plaats vindt in mijn studio zal ik altijd een zwakke plek hebben voor shoots op locatie. Dus simpel gezegd is alles mogelijk!

Model fotografie

FOCASA Studio | Photography | Education

Het meeste hou ik me bezig met model fotografie. Dat is altijd al mijn grootste passie geweest.

De samenwerking met een volledig team, de interactie die er tijdens een shoot is en samen een mooi resultaat neerzetten blijft toch echt gewoon gaaf om te doen.

Ik probeer graag dingen uit die anderen nooit zouden doen.

Sommige mensen zullen het prachtig vinden en anderen zullen het niks vinden. Soms werkt het en soms ook niet. Maar meestal de resultaten gewoon gaaf omdat het nieuw en verfrissend is en omdat het zich onderscheidt van de standaard verwachtingen.

Omdat model fotografie toch hetgeen is waar ik me het meest mee bezig hou, heb ik daar een aparte site voor gemaakt. Deze is specifiek bedoeld voor alles wat met model fotografie te maken heeft. Je kunt daar alle info vinden die je wilt, een uitgebreid portfolio en ook programma’s die ik aanbied. Klik HIER om naar mijn site te gaan.

Andere vormen van fotografie

Natuurlijk hou ik me ook bezig met andere vormen van fotografie. Ben je opzoek naar een professionele profielfoto? Wil je een mooi familieportret laten maken of je zwangerschap op een speciale manier vast laten leggen? Dat is allemaal mogelijk.

fotografie

Natuur en landschappen zijn ook onwijs mooi om te fotograferen. Oude gebouwen kun je tot leven laten komen door goed gebruik te maken van het licht. En dan is er nog zoiets als straatfotografie. Ook zo’n verborgen parel in deze mooie wereld.
Ik ben veel op reis en mijn camera is een vast deel van mijn uitrusting. Never leave home without it.

fotografie

Fotografiefocasa