Mijn naam is Kobe

Mijn naam is Kobe…

Mijn naam is Kobe

Maar zo heet ik eigenlijk niet. Het is mijn Afrikaanse naam die ik daar heb aangenomen tijdens een verblijf van vier maanden.

Reizen zit in mijn bloed en dat is wat ik doe. De afgelopen vier jaar ben ik, met korte tussenpozen, aan het reizen. Ik kom zelf uit Australie en reis de hele wereld over.
In het begin reisde ik wat uitgebreider dan nu. Ik had een auto en reed zo van plaats naar plaats. Ik heb zo een heel groot deel van Azie kunnen zien. Van daaruit ben ik de wereld rondgereisd.

Die auto heb ik niet meer, ik reis nu met een grote backpack en een kleine rugzak en daar zit alles in wat ik nodig heb.

Je kunt zeggen dat mijn enige beperking voor volledige vrijheid dus die twee zware rugzakken zijn die ik altijd mee moet dragen. Hahaha.

Tijdens mijn reis heb ik dus ook vier maanden in Afrika doorgebracht en in Afrika heb ik de naam Kobe gekregen. Het betekent “geboren op een woensdag” en die naam heb ik aangehouden.

Geld verdien ik met het maken van sieraden en met mijn jongleerkunsten.
Ik heb iemand in Californië (USA) leren kennen en met hem maak ik unieke sieraden van kastanjes. Elk sieraad is een doorsnede van een kastanje en we maken er ook patronen zoals schelpen op zodat elk stuk niet alleen handgemaakt maar ook uniek is.

Jongleren is ook iets wat ik graag doe. Daarom ben ik nu even in Nederland, gisteren was ik in Almere op de European Juggling Convention 2016.

Het is het grootste juggling evenement van Europa en het is een plek waar professionele jongleerders, straatartiest en amateur jongleerders bij elkaar komen om van elkaar te kunnen leren. Elk jaar is het in een andere stad en dit jaar was het in Almere.

Mijn naam is Kobe

Het is echt geweldig om te zien hoe creatief sommige mensen zijn. Zulke artiesten zijn echt een grote inspiratie voor me.

Vandaag ben ik in Utrecht om vrienden te bezoeken. Een aantal jaar geleden was ik ook in Nederland en daar heb ik goede vriendschappen aan overgehouden. Morgen ga ik naar Portugal om verder te reizen en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Mijn naam is Kobe

Ik schrijf ook over mijn reizen, ik heb een blog “small world – big family” waarin ik mijn reizen beschrijf.
Ik ben er pas net mee begonnen maar ik wil mijn ervaringen graag delen met andere mensen. Ook zit ik er aan te denken om tips te vermelden als mensen naar bepaalde landen gaan.

Vaak krijg ik vragen of mensen een advies hebben als ze naar een bepaald land gaan. Door het in een blog te verwerken kan iedereen er profijt van hebben.

Naast dit alles vind ik fotograferen ook erg leuk om te doen. Mijn camera en laptop om de foto’s op te slaan zitten standaard in mijn rugzak.

Mijn blog is nieuw en daar staat nog niet veel op maar op mijn Instagram account plaats ik veel foto’s van mijn ervaringen en dingen die ik meemaak tijdens mijn reizen.

Ik ga trouwens nooit naar de toeristische plekken. Ik wil echt alles ontdekken, de standaard plaatsen zijn te makkelijk om naar toe te gaan. Op plaatsen waar veel mensen zijn zul je mij niet zien. Ik wil mijn eigen ding doen in mijn eigen vrije wereld, daar leef ik voor.

Mijn naam is Kobe en ik ben een vrij mens.Altijd als eerste de nieuwste verhalen van echte mensen lezen?

Like dan mijn Facebook page en je bent als eerste op de hoogte! Dank je wel!
Sander_SIG

Mijn naam is Kobefocasa
0